Representatief

We hebben een ruim assortiment aan representatieve bedrijfskleding. Wilt u een eigen programma samenstellen voor bedrijfskleding binnen uw bedrijf? We helpen graag. Samen met u en onze leveranciers kunnen wij een op maat gemaakt bedrijfskleding concept samenstellen.

In onderstaande brochures krijgt u een inzicht naar de mogelijkheden die wij hebben in samenwerking met onze leveranciers. 

De brochures van Brook Taverner geven een goed beeld hoe kwalitatief goede representatieve bedrijfskleding uit kan zien. Brook Taverner helpt klanten de juiste impressie te maken sinds 1912. 100 jaar na dato is de juiste corporate identity belangrijker dan ooit. Brook Taverner is Europa’s grootste en meest succesvolle uit voorraad leverende leverancier van representatieve bedrijfskleding. Wij zijn blij met het partnerschap. 

Brook Taverner streeft samen met Pieters Dortu Bedrijfskleding voortdurend een doel na – alle dragers van onze kleding een zeker en professioneel gevoel te geven zodra zij hun kleding op het werk dragen. 

      ​                  


Naast Brook Taverner hebben we o.a. nog een gerenommeerde bedrijfskleding leverancier als partner. Greiff biedt met CORPORATE WEAR het grootste voorraadprogramma in Europa aan. Een modulair systeem voor heren en dames met oneindig veel combinatiemogelijkheden. De brochure van Greiff Corporate Wear geeft een mooi beeld van de mogelijkheden.


Naast deze 2 leveranciers voor representatieve bedrijfskleding zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kijk eens op deze website. Een gedeelte van de collectie staat ook online.

© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss