Jobman Workwear

Durability at work since 1975

Met de aanschaf van JOBMAN Workwear kiest u voor werkkleding van zeer hoge kwaliteit waarbij functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere professional haalbaar is. Door gebruik van duurzame en innovatieve materialen staat JOBMAN garant voor comfort tijdens praktisch gebruik. De uitgebreide collectie is geschikt voor zowel binnen als buiten en voor verschillende functies. Dit geeft de mogelijkheid om iedere werknemer dezelfde gewenste uitstraling te geven.

Er zijn geen short-cuts naar deskundigheid. Het ontwikkelen van werkkleding kost know-how, oog voor detail en veel ervaring. JOBMAN werkt daarom intensief samen met professionals omdat de werkplek immers de enige plek is waar echt gekeken kan worden naar wat werkt en wat niet.

Binnen deze mannenwereld is er in de collectie van JOBMAN ook een assortiment opgenomen voor dames

Heritage

In 1975 ontstond Jobb-Dress Scandinavia AB. Zij maakten, in opdracht, werkkleding voor andere merken.

In 1985 besloten zij het label JOBMAN Workwear op te richten en werd de eerste kwalitatief hoogwaardige collectie voor professionals gepresenteerd. In 2004 werden zij onderdeel van New Wave Group. Hierdoor werd het afzetgebied groter en ontstonden er meer mogelijkheden om nog specialistischer te werken.

De producten van JOBMAN zijn inmiddels al meer dan 40 jaar gericht op de moderne en vakbekwame man en vrouw. Zij worden voor en door professionals in vele verschillende vakgebieden gemaakt.

Met trots presenteert JOBMAN ieder jaar nieuwe collecties en hopen zij, dat de gebruiker dezelfde trots voelt bij het afleveren van goed en professioneel werk.

Vier niveaus 
JOBMAN heeft het assortiment onderverdeeld in vier prestatieniveaus. Deze niveaus hangen samen met de behoefte aan functionaliteit, bewegingsvrijheid, prestatie en flexibiliteit van de drager. Meer informatie over de prestatienivease vindt u op de volgende pagina's; 
Practical, Functional, Technical en Advanced.

JOBMAN PRACTICAL werkkleding is, zoals de naam al doet vermoeden, het meest praktische niveau binnen de JOBMAN collectie. De Practical kleding is van dezelfde hoge kwaliteit die u van JOBMAN gewend bent maar met minder extra opties en details. De kleding is met name gericht op de markt waarbij prijs het allerbelangrijkste is.

JOBMAN FUNCTIONAL Onze functionele werkkleding is ontwikkled voor beroepen waarbij comfort belangrijker is dan het dragen van gereedschappen. De functionele werkkleding van JOBMAN is zeer geschikt voor werk binnen of zittend in een voertuig. De werkkleding in dit niveau oogt professioneel, is praktisch, zit comfortabel en biedt bescherming wanneer dat nodig is.

JOBMAN TECHNICAL werkkleding is voor professionals die gereedschap dragen tijdens hun werk en daarbij bescherming nodig hebben. Voor beroepen waarbij zowel binnen als buiten gewerkt wordt, hand- en elektrisch gereedschap nodig is en waarbij vuil een alledaagse uitdaging is. De TECHNICAL werkkleding biedt bescherming en veel slimme oplossingen waarmee alles wat nodig is meegedragen kan worden. Het comfort wat verwerkt is in de materialen en de pasvorm geven bewegingsvrijheid.

Het JOBMAN ADVANCED werkkleding is voor professionals met zwaardere werkomstandigheden die tijdens hun werk worden geconfronteerd met uitdagingen als; scherp gereedschap en vuil. De ADVANCED collectie heeft het hoogste nivea van bescherming en functionaliteit en heeft slimme oplossingen voor het dragen van diverse gereedschappen. De kleding is gemaakt in comfortabele, slijtvaste materialen die droog en veilig houden.

 

 

per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 67 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss