Brook Taverner

Brook Taverner helpt al sinds 1912 om de juiste indruk op zijn klanten te maken. Brook Taverner is een van de grootste en meest succesvolle leveranciers van magazijnartikelen. Tegelijkertijd is Brook Taverner een van de toonaangevende en zeer gerespecteerde herenmerken in Europa. Ons particuliere bedrijf is gebaseerd op drie basisprincipes:

Kwaliteit, service en toegevoegde waarde.

Brook Taverner Sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid
Brook Taverner werkt samen met enkele van de beste textielfabrieken ter wereld en zorgt ervoor dat alle kleding in ethische fabrieken wordt gemaakt. We streven ernaar dat alle gebruikte materialen voldoen aan de milieueisen van de Oeko-Tex Standard100.

Brook Taverner is een gerespecteerde ontwerper en fabrikant van hoogwaardige heren- en zakelijke kleding. Dankzij aanzienlijke investeringen in alle gebieden van het bedrijf en de bereidheid om ons aan de marktomstandigheden aan te passen, hebben we in heel Europa een toonaangevende geloofwaardigheid ontwikkeld. Wij geloven in het handhaven van onze basisprincipes van kwaliteitsvolle service en waarde.

We zorgen ervoor dat onze toeleveringsketen voldoet aan de ETI-basiscode. Deze internationaal erkende code bevordert de eerbiediging van de rechten van werknemers en heeft tot doel ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van discriminatie en uitbuiting en dat ze voorwaarden als vrijheid, veiligheid en gelijkheid belichamen. Jaarlijks worden in onze fabrieken Sedex- en SMETA-tests uitgevoerd om de naleving van de ETI-basiscode te waarborgen.

We combineren onze erfenis van 100 jaar met innovatie en vooruitgang richting marktleidende bedrijfskleding en winkelkleding.

per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 92 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss