Greiff

Steeds meer bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om zakelijke kleding te gebruiken. Omdat ze een aantrekkelijk uiterlijk waarderen. Maar ook omdat ze het saamhorigheidsgevoel van hun medewerkers willen versterken en hun zelfrespect willen vergroten.

Met bedrijfskleding bieden wij u het grootste voorraadprogramma van Europa. Voor dames en heren: een modulair systeem met oneindig veel combinatiemogelijkheden. Onze PREMIUM, MODERN, CASUAL, BASIC en OUTDOOR collecties bieden de ideale combinatie van mode en functionaliteit die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. En dat alles tegen een opmerkelijke prijs-prestatieverhouding.

Bedrijfskleding van GREIFF overtuigt door eigenschappen, verwerkingsdetails en ongeëvenaarde verzorgingseigenschappen. Moderne en innovatieve materialen garanderen draagcomfort en optimaliseren de pasvorm.

GASTRO MODA

Zowel in de gastronomie als in de hotelbranche moet alles kloppen - ook de kleding. Het moet niet alleen stijlvol en modieus zijn, maar ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en comfort voldoen. Dit geldt voor grote hotels zoals restaurants of grote keukens. De Gastro Moda van GREIFF is daar precies op afgestemd. Onze CUISINE collecties hebben alle eigenschappen die belangrijk zijn voor zwaar gebruik in de keuken. Onze SERVICE collectie staat garant voor een stijlvolle en professionele uitstraling. Gastro Moda van GREIFF maakt indruk met zijn uitrusting, verwerkingskwaliteit en uitstekende verzorgingseigenschappen - en dat in een bijna grenzeloze keuze aan modellen.

GREIFF CARE.

Moderne en comfortabele snitten, praktische uitrusting en frisse kleuren: dit en meer mag je verwachten van onze GREIFF CARE-collectie. Of het nu gaat om een ​​zorgruimte, dokterspraktijk, apotheek of wellnessoase, met deze hoogwaardige, doordachte ontwerpen kunt u zich volledig concentreren op de gezondheid en het welzijn van uw patiënten en klanten. GREIFF CARE voelt niet alleen goed aan, maar is als eerste verzorgingskleding met groene knopen ook goed voor mens en milieu.

per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 31 resultaten
  • 1
  • 2
© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss