LCF by Ledub

 

Ledûb Corporate Fashion (LCF) produceert sinds 1988 representatieve shirts & blouses zodat mannen en vrouwen in dezelfde stijl gekleed gaan.

Samen met de klant zoeken we naar de beste prijs/kwaliteit verhouding waarbij de hoogste kwaliteit het uitgangspunt is. Deze kwaliteit is dan ook terug te vinden in de productie methoden. De werknemers in onze Europese fabrieken werken onder strikte gezondheid en veiligheidsnormen. Samenwerking met de gespecialiseerde vakhandel staat centraal. Als specialist op het gebied van damesblouses en herenshirts stellen we ons op als “onderaannemer”. Samen kijken we naar de wensen van de uiteindelijke drager en komen zo tot een passend kledingpakket. Met trots kunnen we zeggen dat we bij LCF al jarenlange relaties hebben opgebouwd.
Wij helpen u graag met het overdragen van merkwaarden en identiteit in de kleding.

 

Strictly for men

LCF levert sinds 1988 het betere herenoverhemd in de wereld van werkkleding. Wij leveren stijlvolle herenoverhemden die passen in het modebeeld van vandaag. Bij LCF zijn we sterk in het vertalen van merkwaarden en bedrijfsidentiteit in prachtige overhemden. Wij garanderen dat de kwaliteit, het model, de pasvorm, het comfort, de stof, het vakmanschap en het ontwerp van het herenshirt allemaal overeenstemmen met de visuele identiteit van het merk of bedrijf.

 

What women want

LCF levert sinds 1988 de betere damesblouse in de wereld van werkkleding. Wij leveren stijlvolle damesblouses die passen in het modebeeld van vandaag. Bij LCF zijn we sterk in het vertalen van merkwaarden en bedrijfsidentiteit in prachtige blouses voor uw werknemers. Wij garanderen dat de kwaliteit, het model, de pasvorm, het comfort, de stof, het vakmanschap en het ontwerp van allemaal overeenstemmen met de visuele identiteit van merk of bedrijf.

 

Sorteer op
© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss