SHAE Corporate Comfort Clothing

SHAE is een jong en innovatief merk, geleid door praktische en ervaren ondernemers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in SHAE zichzelf kan zijn en er representatief uit ziet. Comfort en duurzaamheid staat voorop bij de ontwikkeling en productie van onze collectie. SHAE werkt uitsluitend samen met gecertificeerde fabrikanten en maakt gebruik van duurzame materialen en stoffen. Samen met onze producenten en leveranciers zijn wij continu aan het innoveren op het gebied van comfort, kwaliteit en circulariteit.

SHAE Care ontwerpt en produceert stijlvolle, comfortabele en duurzame bedrijfskleding voor helden in de zorg. Onze modellen zorgen voor optimale functionaliteit en uitstraling.

SHAE Care is er voor alle mensen die werkzaam zijn in ziekenhuizen, verpleeg- en ouderenzorg, thuiszorg en aanverwante zorginstellingen. De collectie is ook uitermate geschikt voor medewerkers in de dentale- en veterinaire markt. SHAE Care is ontwikkeld en geproduceerd met de meest duurzame stoffen en materialen. Alle kleding is thuis en industrieel wasbaar.

SHAE Corporate richt zich op dames die er modieus en representatief uit willen zien, en tegelijkertijd zeer comfortabel willen werken. De SHAE Corporate collectie is uitgevoerd in stretch stof met een perfecte fit om dames makkelijk te laten bewegen en te laten stralen tijdens hun werkzaamheden. SHAE Corporate past alle dames.

 

per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 49 resultaten
  • 1
  • 2
© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss