De Berkel

Wie bedrijfskleding draagt wil comfort, maar je wilt er ook goed uitzien. Of je nou bedrijfskleding in de bediening en horeca draagt, of dat je bedrijfskleding in het ziekenhuis draagt: lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er verzorgd uitzien. Wie kiest voor de collecties beroepskleding of bedrijfskleding van De Berkel, kiest voor een modieuze lijn bedrijfskleding die aan deze praktische eisen voldoet, de juiste uitstraling heeft en duidelijk herkenbaar is.

Beroepskleding voor de gezondheidszorg

Comfortabele beroepskleding voor alle sectoren in de gezondheidszorg: van bedrijfskleding ziekenhuis tot bedrijfskleding verzorging. De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De Berkel biedt u grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties in bedrijfskleding zorg online. Voor iedere doelgroep is een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld, afgestemd op de eisen van de betreffende drager:

  • Trendcollectie - modieuze beroepskleding voor verzorgenden, verpleegkundigen, welness, schoonheidsspecialiste, pedicures, etc.
  • Casual collectie beroepskleding uitermate geschikt voor ouderenzorg, restauratieve en ondersteunende diensten.
  • Feel Free collectie - polohessen en pantalons met een sportieve uitstraling.
  • Basics collectie - basiscollectie beroepskleding voor de medische sector.
  • ZorgTotaal - projectmatige conceptlijnen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

 

De bedienings- en kokskleding van De Berkel

Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf. Met name in de horeca geeft een nette en vriendelijke uitstraling van de medewerkers een goed gevoel bij de gasten. Passende horeca kleding van de bediening is daarvan een wezenlijk onderdeel. Daarnaast dient de kokskleding uiteraard functioneel en beschermend te zijn.

De horeca kleding van De Berkel is geschikt voor zowel de dagelijkse professionele werkzaamheden als voor koks en bedienend personeel op hotelscholen en horeca opleidingen. Neem eens een kijkje in onze collectie bedrijfskleding horeca.

 

© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss