MAC Jeans

MAC Jeans met perfecte pasvorm en traditioneel de hoogste kwaliteit

Het Duitse MAC is een absolute specialist als het gaat om broeken, die al meer dan 40 jaar garant staat voor een uitstekende kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met modellen die altijd direct de mode volgen. Het bedrijf in Beieren produceert hoogwaardige mode met een traditie van hoge kwaliteit. De precieze pasvorm en de bijzonder zorgvuldige afwerking maken de broeken van MAC uniek.

Elke broek weerspiegelt de grote passie van MAC voor jeans en mode. Klanten weten het aanbod dan ook te waarderen: MAC Jeans heeft een vaste plaats in de kledingkasten van modebewuste mannen en vrouwen in heel Europa. Natuurlijk zijn er tijdloze klassiekers, die passen bij elke gelegenheid en die op veel verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Daarnaast biedt MAC ook opvallendere broeken, die uw outfit compleet definiëren. Onze ontwerpers gaan altijd uit van de nieuwste trends op het gebied van modellen, materialen en kleuren, voor innovatieve mode die simpelweg klopt. En ook de kwaliteit klopt: we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van toonaangevende fabrikanten in Duitsland en Europa, en we willen voorop lopen met onze technologieën en ecologische productiemethoden.

Protect our Planet: duurzame mode

MAC werkt niet alleen aan broeken met een perfecte snit die past bij de mode. We werken ook aan processen die mens en natuur respecteren, vanaf de productie tot aan de levering. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Dankzij onze technische innovaties voor de wassing en finish kunnen we onze broeken aantoonbaar duurzamer produceren en verbruiken we minder water, energie en chemicaliën. Bestellingen uit onze online shop worden klimaatneutraal verzonden met GoGreen en de verpakkingsdozen zijn gecertificeerd volgens de Forest Stewardship Council®. MAC staat voor een milieubewuste benadering van mode en laat zien dat duurzaamheid en stijl uitstekend samen kunnen gaan.

Sorteer op
© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss