Cheffix

Hoe is Cheffix ontstaan?

Cheffix wil net even wat anders aanbieden dan de rest. Wij willen koks- en horecakleding aanbieden met trendy designs waarin je ook nog eens fijn kan werken. Waarbij comfort, kwaliteit en design onze unieke ingrediënten zijn. Met deze gedachtegang is ons eigen design- en development team aan de slag gegaan. Door direct te overleggen met de horeca weten wij wat onze doelgroep belangrijk vindt. Door deze inzichten te combineren met onze kennis van textiel en design zijn wij tot unieke nieuwe modellen en pasvormen gekomen. Naast nieuwe modellen, hebben wij ook gekeken naar goede verschillende basic modellen en hebben we hier verschillende aanpassingen in verwerkt.

"Onze missie is om onze recepten te combineren met de ingrediënten uit de keuken om samen tot het beste resultaat te komen."

 

Wij maken alles in eigen keuken

Cheffix een nieuw merk, maar met al jarenlang ervaring in textiel. Cheffix is namelijk ontstaan vanuit 20 jaar horecatextiel ervaring. Op deze manier weten we wat goede kwaliteit is. Daarnaast hebben wij ook nauw contact met de horeca. Waardoor wij design, kwaliteit en comfort kunnen combineren. Dit alles kunnen wij doen, aangezien wij onze eigen fabriek hebben in Europa. Hierdoor kunnen we zelf nieuwe modellen ontwikkelingen, eigen designs bedenken en de beste materialen uitkiezen. Waardoor wij alles in eigen handen hebben en kunnen wij alles zelf bepalen. Inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen is hierdoor een van onze sterke punten. Wat ook een voordeel hiervan is, is dat je dus rechtstreeks van de producent koopt.

"Door dagelijks contact te hebben met de horeca komen wij steeds op nieuwe ideeën."

 

Wat zijn onze sterke punten?

Een van onze sterke punten is dat wij erg snel kunnen schakelen en dat wij ook voor nieuwe ideeën openstaan. We zijn altijd opzoek naar iets nieuws, wat niet alleen gaaf eruitziet, maar ook functioneel is. Daarnaast kunnen we snel schakelen en zijn we ook erg flexibel als jij bijvoorbeeld net even wat anders wil. Als jij bijvoorbeeld voor jouw hele keuken net even een zakje ergens anders wil hebben (of iets totaal anders), wij staan altijd open voor een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 76 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2020 - 2024 Pieters Dortu Bedrijfskleding | sitemap | rss